Süper Ay Tutulması Gerçekleşti! İşte Burçlara Etkileri...

Yepyeni bir haftaya harika bir gökyüzü etkinliği ile başlıyoruz. Bu sabah süper ay tutulması gerçekleşti. Bu tam ay tutulması 2017 yılından beri çözüm bulamadığınız ya da eksik kalan konularınızı çözümlemek adına bu eksende gerçekleşecek son tutulmadır. Bu adeta bir final niteliği taşımaktadır. Final cümlesi sizi korkutmasın. Bazı konularda hayatınıza dair şuan gerçekten yönsüz hissediyor olabilirsiniz. İşte bu tutulma artık sizin nereye gideceğinizden emin olacağınız bir noktaya sizi taşımaya aday. Bir daha ay düğümleri Aslan-Kova aksına 27 Haziran 2026 tarihinde geçecek.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU

Haritanızda 5.evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma hayatınızda büyük bir şansı size sunuyor olabilir. Kişiliğinizi kuvvetli bir şekilde vurgulayabileceğiniz ya da toplum için saygınlığınızın, karizmanızın artacağı bir süper ay deneyimliyorsunuz. Yaşam içinde sizi büyültecek ve kendi gerçekleşmenizi sağlayacak ya da içinizdeki çocuğu ortaya çıkartacak bir aşk hikayesine hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Aynı zamanda kariyer hayatınızda daha görünür olduğunuz ve sahne önündeki karizmanızın yükseldiği bu dönemi en güzel şekilde değerlendirmelisiniz. Eski bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. Her şeyden önemlisi içinizdeki yepyeni sizi dışarı artık çıkartıyor olmanızdır. Sağlığınıza da biraz daha özen göstermelisiniz.

Süper Ay Sözünüz: “Asla umudunu kaybetme, sevgili kalbim, mucizeler görünmezin içinde yaşar.” Mevlâna

BOĞA BURCU

Haberin Devamı

Haritanızda 4.evinizde gerçekleşecek bu tutulma sizlere aitlik duygunuzu sorgulatabilir. Ben bu yaşamda nereye aitim diye sorabilirsiniz? Bu soruyu sormak sizi çok yönlü bir şekilde değiştirecektir. Anne ve babanız ile olan ilişkiler ya da akraba bağlılıklarınızla ilgili bazı konuları çözmeniz gerekebilir. Mal-Mülk alım satım gibi konular sizler için önem kazanabilir. Taşınma ya da evde bazı tadilat ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ailenizdeki bireylerin sağlık durumları ile ilgilenebilirsiniz. Parasal ve finansal konularda ortaklaşa bazı kararlar almanız gerekebilir. Hukuksal bazı konularınıza önemli çözümler de bulabilirsiniz.

Süper Ay sözünüz: “Yaptıklarınız bir fark yaratıyormuş gibi davranın. Çünkü yaratıyor.” William Shakespeare

İKİZLER BURCU

Haritanızda 3. Evinizde gerçekleşecek olan bu ay tutulması iletişim ve haberleşme ile ilgili konularınızı ön plana çıkartabilir. Sizi yeterince anlamayan birine kendinizi gereğinden fazla anlatmaya çalışmamalısınız. Çünkü fikrinize saygı duymuyorsa bir şeyleri kendi istediği gibi anlamaya hazırlanıyordur. Bu yüzden gereğinden fazla çaba sarf etmeyin. Anlamak isteyen sessizliğinizden bile bir anlam çıkarır. Bazen zorlamaya gerek yoktur. Uzun zamandır beklediğiniz örneğin; araç-alım satım işlemleri ya da kardeşleriniz ile alakalı önemli konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Eğitim ve seyahat faaliyetleriniz hız kazanabilir.

Haberin Devamı

Süper Ay sözünüz: ''Bazı yenilgilerin nedeni, insanların işi yarıda bıraktıklarında, başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememelerinden kaynaklanır.” Thomas Edison

Süper Ay Tutulması Gerçekleşti İşte Burçlara Etkileri...

YENGEÇ BURCU

Haritanızda 2.evinizde gerçekleşecek olan bu tam ay tutulması sizlerin maddi manevi kazanımlarınızı ve borçlarınızı ilgilendiren alanlarda bir aydınlanma yapmaktadır. Uzun zamandır beklediğiniz maddi kazanımlarınızı tahsil edebilirsiniz. Maaşınıza zam alabilirsiniz. Borçlarınızı önemli ölçüde eritebilirsiniz. Borçlanacak fırsatlarla karşılaşabilir, maddi dengelerinizi düzene koyabilirsiniz. Önemli maddi getirileri olan projelere başlayabilirsiniz. Ödemelerinizi gözden geçirip yeni bir düzende kendinize kurabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana ise yeni başlangıçlar sizi heyecanlandırabilir.

Haberin Devamı

Süper Ay sözünüz: “Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur.” Seneca

ASLAN BURCU

Haritanızda sizin burcunuzda gerçekleşecek olan bu ay tutulması hayatınızı tamamıyla dönüştürmeye ve değiştirmeye gelen bir tutulma etkisidir. Hayatınızla ilgili önemli farkındalıklar yakalayabileceksiniz. Bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalmak artık hayatınızı farklı bir yönde gelişime kaydırabilir. Yürümeyen ilişkileriniz varsa bunlarla ilgili artık bazı net kararlar alabilirken sonuç beklediğiniz hayatınızı duraklatan bazı konularda önemli sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Kadınlarla olan ilişkilerinizde krizli gelişmeleri iyi yönetmelisiniz. Eski bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. Venüs ve Jüpiter’in 5.evinizde kavuşum halde olması aşk ve ilişkilerden yana yüzünüzün gülebileceğini de göstermektedir.

Haberin Devamı

Süper Ay sözünüz: “Gerçek olmak için doğdun, mükemmel olmak için değil. Sen, bir başkasının hayatını yaşamak için değil, sen olmak için buradasın.” Ralph Marston

BAŞAK BURCU

Haritanızda 12.evinizde gerçekleşen bu tutulma hayatınızın arka bahçesinde ya da gizli kalmış alanlarında meydana geliyor olacak.12.ev diye tabir ettiğimiz alanda bu oluşumun meydana gelmesiyle birçok gizli olan konuların açığa çıkması da diyebiliriz. Gizli saklı oluşumların gün yüzüne çıkmasıyla hayatınızı farklı bir yolda düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Özellikle bu olaylar 2018 Ağustos aylarında belirginleşmeye başlamış olaylar da olabilir. Bilinçaltınıza ait olan bazı bilgileri deşifre edebilirsiniz. Hayata dair sorumluluklarınız da pozitif yönde bazı değişimler yaşamaya açıksınız. Bu tutulma etkisiyle öfkenizi iyi kontrol etmelisiniz.

Haberin Devamı

Süper Ay sözünüz: “Korkuyu yenip kendinize güven gelmesini sağlamak için harekete geçin. Hareket; güveni besler ve güçlendirir. Her türlü hareketsizlik ise korkuyu besler. Korkuyla mücadele etmek için hareket edin. Korkuyu artırmak için ise bekleyin, erteleyin.” David J. Schwartz

Süper Ay Tutulması Gerçekleşti İşte Burçlara Etkileri...

TERAZİ BURCU

Haritanızda yaşanacak olan bu ay tutulması sizlerin 11.evinizde gerçekleşmektedir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinize dair yeni bazı ortamlar içine girebilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir hedefinize ulaşmanız mümkün olabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizdeki yanılmalara çok dikkat etmelisiniz. Bazı arkadaşlıklarınızı bitirme kararı alabilirsiniz. Önemli bir dileğiniz ve niyetinizin oluşması için gelişmeler ve sonuçlanmalar meydana gelebilir. Araç alım, satımı ile ilgili önemli sürpriz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediğiniz evi uygun fiyata satın alabilirsiniz. Eşinizden kaynaklı finansal destek görmeniz söz konusu. Elinize geçen parasal durumları hemen yatırıma dönüştürmenizi tavsiye edebiliriz.

Süper Ay sözünüz: “Ne istediğinizin farkında değilseniz, sorun bilgidir. İstediğiniz şeyin peşine düşmüyorsanız, sorun motivasyondur. İstediğiniz şeyi elde edememişseniz, sorun kararlılıktır.” John C. Maxwell

AKREP BURCU

Haritanızda 10.evinizde gerçekleşecek olan bu ay tutulması sizler için dönüştürücü ve kariyer hayatınızı zirveye taşıyabilecek bir tutulma olmaya aday görünmektedir. Kariyer hayatınızda üstlerinizle olan ilişkileriniz ne kadar iyiyse bu tutulmadan o kadar kazançlı çıkacaksınız. Aksi halde kendinizi ifade etmeniz gereken zor durumlar da oluşabilir. Yeni kariyer projeleri ve teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Eğer iş hayatınızda yeni başlangıçlar yapmaya hazırlanıyorsanız da işte bu tutulma tamamen sizleri zirveye çıkartmaya hazırlanıyor. İş görüşmeleri, mülakatlar veya iş değiştirmelerinizin de mümkün olduğu bir süreç içerisine giriyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınıza yönelik olumsuz arka plan işler yürütmekten uzak durun. Her zamanki sakin ve umursamaz duruşunuzu kullanın. Kazanan siz olacaksınız.

Süper Ay sözünüz: “Yaşamındaki sınırlar yalnızca senin belirlediklerindir.” Epiktetos

YAY BURCU

Haritanızda 9.evinizde gerçekleşecek olan bu ay tutulması sizleri süregelen bazı hatalarınızla yüzleştirebilir veya yeni bir anlayış şekli sizlere kazanabilir. Sorumluluklarınızın farkına varmanız gereken bir süreç içindesiniz. Daha kaliteli ve daha iyi bir yaşam için gerekli olanlar nedir? Daha iyi bir eğitim mi? Yeni bir dil öğrenmek mi? gibi soruları kendinize sormalı ve yeni bir yöne doğru yelken açmalısınız. Yükseköğrenim ve eğitimsel faaliyetlerin hız kazanması mümkün. Sosyal statünüzde yetkinlik kazanmak için, önemli bazı tamamlamanız gereken bir eğitime başlamanız gerekebilir. Seyahat fırsatları karşınıza çıkabilir. Ticari ve yurtdışı bağlantılı projelerde hızlı gelişmeler meydana gelebilir. Orijinal ve sıra dışı olmanız bu süreçte size daha da şans getirecektir. Önemli bir hayat fırsatı ile karşılaşabilirsiniz ama risk almanız gerekebilir.

Süper Ay sözünüz: “Hayatlarımızı biçimlendiren, ara sıra yaptığımız şeyler değil, sürekli olarak yaptığımız şeylerdir.” Anthony Robbins

Süper Ay Tutulması Gerçekleşti İşte Burçlara Etkileri...

OĞLAK BURCU

Haritanızda 8.evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma ortaklaşa kullanılan her türlü para, gayrimenkul veya gelir getirici her ne varsa bunlarla ilgili olan yeni gelişmeler hayatınızda yeni bir dönemin başlaması anlamındadır. Eğer bugüne dek vergileriniz konusunda ihmalkâr davrandıysanız yeni bir düzenleme ile bunları ödemeniz gerekebilir. Yalnız bu ödeme belli miktarlarda taksitlendirme şeklinde gerçekleşebilir. İş ortaklarınızla aranızdaki maddi alışverişte artık paranın idaresi sizin kontrolünüze geçebilir. Bu durumda yükümlülükleriniz artar ancak bunlar ilerisi adına sizin açınızdan gayet iyi gelişmelerdir. Devletle ilgili işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşam sahnesinde, hedeflediği noktaya ulaşmak, kendi büyüme düzeyine bağlı olabilir. Geleceğinizi etkileyecek yeni bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Süper Ay Sözünüz: “Bu dünyada yol alan kişiler, ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan ve bulamadıklarında yaratan insanlardır.” George Bernard Shaw

KOVA BURCU

Haritanızda 7.evinizde gerçekleşecek olan tutulma ile ilişkilerinizde kişiliğinizi ön plana çıkartacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendimizi yeni duygular içinde bulabilirsiniz. Kişisel gelişim, kendini tanıma ve kendini ruhsal anlamda büyütme isteyebilirsiniz. Bir zaafın kabullenilmesi, kişinin sahip olduğu kendi yeteneklerini tanıması yönünde önem kazanır. Evliliğiniz ve ortaklığınız ile alakalı bazı kararlar almanız gerekebilir. İlişkiniz hakkında önemli başlangıçlar ya da bitişler yapmak zorunda olabilirsiniz. Artık alışkanlıklarınız ile ilgili ciddi bir düzenlemeye gitme kararı alarak bugüne kadar canavarlaştırdığınız konularla yüzleşip özgürlük alanınızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Bu dönemde fazlasıyla enerjiksiniz. Eğer olaylar istediğin gibi gitmezse hemen sinirlenebilir ve aceleci davranabilirsiniz. Kavga ve tartışmalardan mümkün oldukça uzak durmalısınız.

Süper Ay Sözünüz: ''Tüm dünya için yapabileceğiniz en iyi şey, kendinizden en iyisini elde etmektir.” Wallace D. Wattles

BALIK BURCU

Haritanızda 6.evinizde gerçekleşecek olan ay tutulması bugüne kadar çok çalışıp bir türlü emeğinizin karşılığını alamadığınızı düşündüğünüz konularda tam da karşılık bulabileceğiniz bir tutulma etkisi diyebiliriz. Çalışanlarınız ile ilgili konularda bazı netlikler yaşayacaksınız. Kendinize öncelik vermekten vazgeçip sürekli çevrenize hizmet etme ve kendinizi artık kurban rolü içine koymaktan vazgeçmeniz gereken mesajları da veriyor. Kişisel ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeniz gereken eski yaptığınız hataları yapmadığınız, sorumluluklarınızı belli bir düzene koyabileceğiniz fırsatlarla dolu bir tutulma yaşayabilirsiniz. Kurallarınızı çizin. Otoritede olan insanlarla tartışmaya meyilli olabilirsiniz. Bu tartışmaların nedeni de geçmişte bir türlü ifade edemediğiniz şikayetleriniz olabilir. Şikayetlerini otoritede olan insanlara sert bir şekilde dile getirerek onlarla aranın bozulmasına izin vermemelisin. Bu dönemde sinirli olmanın nedeni enerjinin fazla olması olabilir. Enerjinizi kullanabileceğiniz başka alanlar kendinize yaratmalısınız.

Süper Ay Sözünüz: ''Kendini tanımayı reddeden insan, kendini feda etmeyi tercih eder.'' Albert Caraco

ASTROLOG AYGÜL AYDIN

Yazarın Tüm Yazıları