Ay Burcu Nedir? Ay Burçlarının Anlamları Nelerdir?

Doğum haritanızda Ay burcunuzun konumlandığı ev ve burç sizlerin duygusal tepkileriniz hakkında neler söylediğinizi bulmanıza yardımcı olur. Ay burcu bir şekilde alışkanlıklarınızı ortaya sunar. Annenizle, genel olarak kadınlarla ve çocuklarınızla ilişkilerinizi açıklar. Ay’ın konumlandığı ev, duygularınızı en güçlü ifade ettiğiniz yaşam alanınızı gösterebilir. Duygusal ilişkilerde nelerden kaçınıyorsunuz ya da içinizdeki sebepsiz huysuzluk nereden geliyor? Bunlara cevap bulabilirsiniz. Hatta hayatınıza almak istediğiniz kişinin ay burcunu öğrenirseniz onun hakkında oldukça önemli bilgiler edinebilirsiniz.

Haberin Devamı

Güneş burcunuzun sizin bedeninizdir ve hayatınızı sürdürdüğünüz bir varlıktır. Bedeniniz olmazsa gerçek dünya da varlığınızı ispat edemezsiniz. Evrende, güneşte yalnız başına bir hizmette bulunmuyor. Yani bedeninize ait olan ruh işte ay burcunuzdur. Gizemli ay aynı zamanda varlığınızın hayati bir parçasıdır.

Ay, her iki buçuk günde bir burç üzerinde kayar. Hızlı hareket eden döngüsü içinde ayın görünümü sürekli değişir. Bir ay boyunca, ay, dolunay evresinde parlak bir küre olarak ortaya çıkan birçok farklı biçim alacaktır.

Yükselen burcumuz başkalarına nasıl göründüğünüzü gösterirken, Ay burcunuz başkaları tarafından nasıl algılandığınızı ifade eder. Kendinizi rahat hissetmek istediğiniz alanlarınızı size söyleyebilir.

Ay burcuna başka bir anlam yüklersek buna sizin yakıtınız olarak isim verebiliriz. Yani kısaca örnek vermek gerekirse şöyle düşünün bir aracınız var ve o benzinli mi, dizel mi, lpgli mi gibi bir yakıt türünü öğreniyorsunuz. Aracınıza bilmeden farklı bir yakıt koyarsanız aracınız ilerlemez ve sorun yaşarsınız gibi düşünün. Kaliteli bir şekilde ilerlemek için hangi tür yakıta ihtiyacınız var bundan bahseder.

Haberin Devamı

Ay Burcu Nedir Ay Burçlarının Anlamları Nelerdir

Ay burcunuzu tespit etmek isterseniz doğum saatinizi bilmeden de bulabilirsiniz. Tabi bazı sınırda doğanlar için bu durum farklı olabilir. Ama ay-yıl ve gün biliyorsanız kısmen ay burcunuz hakkında bir fikriniz olabilir.

Ay burçlarının anlamları:

AY KOÇ BURCUNDA: Yakıtı yeni başlangıçlardır ve bir şeylere heveslenerek hareket etmektir. Eğer hevesini kırarsanız daha onu geri o hedefe döndüremezsiniz.

AY BOĞA BURCUNDA: Yakıtı konforlu yaşamaktır. Huzursuz bir ortam veya konforsuz bir yer onu mutsuz edebilir ve doğasını asla sergileyemez.

AY İKİZLER BURCUNDA: Yakıtları iletişim kurabiliyor olmalarıdır. Sorularına cevap bulamazlarsa Huzursuz yapıları onları oldukça gerebilir. Bir şeyleri kafaya takmamaya çalışırlar. Takarlarsa saplantı haline getirirler.

Haberin Devamı

AY YENGEÇ BURCUNDA: Yakıtları sevgi ve merhamettir. Asla akıl ve kalp arasında bir mücadeleye girmemelidirler. Bir olaya hazırlıksız yakalanma korkuları yüzünden bazen hayatı kaçırabilirler.

AY ASLAN BURCUNDA: Yakıtları gururlarının okşanmasıdır. Kızdıklarında her şeyi yakıp yıkacak gücü bulurlar.

AY BAŞAK BURCUNDA: Yakıtlarını düzen ve kusursuzluktan alırlar. Mükemmellik duygusu fazla geliştiği içinde kendilerine ve başkalarına hata yapma payı bırakmazlar.

AY TERAZİ BURCUNDA: Yakıtları kimseyle kötü olmama ve karşısındaki insanın mutluluğu şeklindedir. Kimseyle tartışma içine girmezler. Kaosun içindeki düzeni bulmak onların işidir.

AY AKREP BURCUNDA: Yakıtı güven duymaktır. Zaten gereğinden fazla şüphecidir ve sabırlıdır. Tutunamadığı hiçbir ilişki veya olay ona göre değildir. Tutunduğu her şeye ise sımsıkı tutunur.

Haberin Devamı

AY YAY BURCUNDA: Yakıtları samimiyettir. Ne kimseye yük olurlar nede birinin onlara yük olma fikrini severler. Bir otobüs terminalinde kitap okumak onların yaşama inanma kısımlarıdır. Aşk’ı anlayana kadar hep geç kalırlar.Ay Burcu Nedir Ay Burçlarının Anlamları Nelerdir

AY OĞLAK BURCUNDA: Yakıtları ölçülü ve saygılı yaklaşımlardır. Sıkıcı ve vizyonsuz şeylerden uzak dururlar. Serinkanlılığının, ince hesaplarının içinde kaybolan bir derinliği vardır. Arkadaşken muhteşem bir dost ama sevgili olduklarını öğrendikten sonra mesafeli bir insan haline dönebilirler.

AY KOVA BURCUNDA: Yakıtları özgür düşünceleridir. Özgürlükleri için yaşarlar yada yaşarken özgülüklerini birine feda etmek isterlerse bu onların misyonu haline gelir. Gösterişli anlatımları ve yardımseverlikleri ile unutulmazlar. Annelerine ya çok düşkün ya da çok tartışmalı olabilirler.

Haberin Devamı

AY BALIK BURCUNDA: Yakıtları, zamanı her yönüyle yaşıyor olabilme fikridir. Bildiğini okur ve inandığı yoldan asla şaşmaz. Kızgınlığı ise 90 yaşındaki bir teyzenin ağzına geleni söylediği gibi sert ama sempatiktir.

Yazarın Tüm Yazıları