Festival Modası

Festival dönemi yaklaştı! Konserleri seçtik, sıra festivallerde ne giyeceğinize karar vermeye geldi.

Haberin Devamı

Malum festival modası kendi içinde apayrı bir dünya adeta. Madem festivale gidiyoruz çıkış noktamız "özgürlük" olsun. Ne giyerseniz giyin, o giydikleriniz size özgürlüğünüzü versin. Hareketlerinizi kısıtlamasın ki rahatça coşup zıplayıp eğlenip şarkı söyleyip dans edebilin. Bunları yapmadan festival olur mu hiç?

2012-bahar-modasi-festival-modasi

 

O sezonun trendi ne olursa olsun festivallerin trendi hiç değişmez. Orada her zaman bohem ve salaş bir hava hakimdir. Siz de stilinizle bu havaya ayak uydurmak isterseniz, püskül ve bohem desenleri es geçmeyin.

2012-bahar-modasi-festival-modasi

Haberin Devamı

Bütün kış düşünüğ de giyemediğiniz yırtık jeanlerinizi ve makrome yeleklerinizi dolaptan çıkarın. İşte onların zamanı geldi. Renkli aksesuarlar ile biraz hareket kazandırın. Özellikle de bir çift tüylü küpeniz varsa mutlaka takın.

2012-bahar-modasi-Festival-modasi

Festivallerin en sevdiğim yanı, havaların ısınmaya başladığı ama çok da bunaltmadığı dönemde olmaları. Böylelikle mini elbiselerinizin altına rahatça kovboy botlarınızı giyebilir, hem tiril tiril gezebilir hem de bacaklarınıza dikkat çekebilirsiniz.

2012-bahar-modasi-festival-modasi

Kıyafetlerde sade ve monokrom tonlardan şaşmayın ama aksesuarlarda istediğiniz kadar abartabilir ve parlak renklerin tadını çıkarabilirsiniz. Bileklerinizi boynunuzu kalabalık ve gösterişli aksesuarlarla donatın gitsin!

Festival Modası

Haberin Devamı

Alışveriş Cini

Yazarın Tüm Yazıları