Geriİyi Yaşam Boğaz’da kalan bir “LOKMA”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Boğaz’da kalan bir “LOKMA”

Boğaz’da kalan bir “LOKMA”

"Rumeli Hisarı’ nda Boğaz’ ı ayaklarınıza seren bir noktada aklınıza gelebilecek her türlü lezzeti özenle sizlerle buluşturan Lokma, yenilenen mönüleriyle sizleri bekliyor."

Rumeli Hisarı’ nın modern, boğazın eşsiz manzarasını en iyi gören mekânı Lokma, ister güne mutlu enerjik başlamak için zengin bir kahvaltı, ister öğlen ve akşam yemekleri için Türk ve dünya mutfaklarından seçeneklerle İstanbul’ da olmanın Boğaz’ a karşı yemek yemenin keyfini yaşatıyor. Şirket yemekleriniz, doğum günü ve özel gün kutlamalarınız ve her türlü yemekli organizasyonlarınız için 300 kişi kapasiteli, açık ve kapalı oturma alanlarıyla, her türlü hava koşulunda yemek keyfi sunan Lokma, çeşitli mönüsüyle damaklarınızda eşsiz tatlar bırakan yemekleri sizlerin zevkine sunuyor.

Boğaz’da kalan bir “LOKMA”

Her mevsim vazgeçilmez tatları “Lokma” da yaşayın!

Boğaz’da kalan bir “LOKMA”

Nikol Başoğlu’ nun yeme içme danışmanlığı yaptığı Lokma’ da, yenilenen mönü seçenekleri arasında bulunan ’’Fırınlanmış Keçi Peynirli Salatası’’, enfes burger ekmeğinin içinde karamelize soğan ve cheddar peynirinin eşsiz birleşiminden doğan sıradışı “Lokma Burger”, ana yemekte dilimlenmiş dana bonfile, közlenmiş patlıcan ve domates sos ile “Patlıcan Dilimli Bonfile” dikkatleri çekiyor. Birbirinden lezzetli, değişik ve doyurucu mönü seçeneklerini “Lokma” da tadabilirsiniz.

Boğaz’da kalan bir “LOKMA”

Yaşam Kanalları Editörü: Burcunur YILMAZ

False