GeriModa Trendleri 2014 kazak modelleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2014 kazak modelleri

2014 kazak modelleri

"Bu yıl hangi kazaklar moda ve kazakları nasıl kombinlemeli?"

Havaların birden soğumasıyla kazak mevsiminin başladığı şu günlerde, hangi kazakların moda olduğunu ve onları nasıl kombinleyebileceğinizi sizler için hazırladım.

Uzun, kısa, boğazlı, örgü, merserize, yün… Acaba hangi kombin, sizin tarzınıza hitap ediyor?

Salaş yün kazaklar

Sienna Miller’ın üzerinde gördüğünüz salaş yün kazak modelleri bu sezon çok moda. Özellikle bu model kazağı, yırtık kotlarla beraber giymeyi tercih ederseniz trendi yakalamış olursunuz. İster altına ankle boot giyerek spor bir görünüme kavuşun isterseniz de topuklu bir bot giyerek daha şık görünün.

2014 kazak modelleri
Uzun örgü kazaklar

Blake Lively gibi hepimiz uzun kazaklarımızı taytlarla ya da skinny jeanlerle giymeyi tercih ediyoruz. Bu sezon da uzun, salaş kazaklar çok moda. Ama bu fotoğraftaki en önemli ayrıntı aslında şapkada gizli. Birçoğumuz giysilerimizde şapkanın ne kadar önemli bir aksesuar olduğunu unutuyoruz. Bu tarz bir kıyafetinizi fötr bir şapkayla da tamamlayabilirsiniz. Yalnız ayakkabı olarak kısa bir bot tercih ederseniz bu tarza daha uygun bir seçim yapmış olursunuz.

2014 kazak modelleri
Boğazlı yün kazaklar

Şahsen ben boğazlı kazağı mümkün değil giyemiyorum içinde çok bunalıyorum yalnız eğer kendimi zorlayacak olursam kesinlikle Gwyneth Paltrow’un üzerindeki bu şahane kazağı tercih ederim. Boğazı geniş ve kesimi çok farklı olan bu kazağın hem sizin içinizi ısıtacağına hem de görenlerin içini ısıtacağına eminim. Bu kazak spor bir kazak olduğundan sokakta dar bir kotla kombinleyebileceğiniz gibi kar tatilinde ise kayak pantolonunuzun üzerine de çok rahat giyebilirsiniz.

2014 kazak modelleri
Kısa örgü kazaklar

Olivia Palermo gibi zarif bir görünüme sahip olmak istiyorsanız baştan aşağıya bu tarzı benimsemenizi öneririm. Fotoğraftaki gibi bu sezon favori renk ve model olan bordo bir kot pantolonun üzerine kısa ve dar olan bu tip kazakları renk renk kombinleyebilirsiniz. Saat, bileklik ve yaka detayındaki aksesuarların, şıklığına şıklık kattığını da atlamayalım.2014 kazak modelleri
Triko kazaklar

Angelina Jolie gibi şık ve sade olmak için ince kazaklarınızı bu yıl çok moda olan birbirinden farklı etek modelleriyle kombinleyebilirsiniz. Spor veya daha şık bir eteğe göre düz veya topuklu uzun deri botları tercih edebilirsiniz. Üzerine de deri bir montla kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.

2014 kazak modelleri
Merserize kazaklar

Kısa merserize bir kazak ancak bu kadar güzel kombinlenebilir. Kate Bosworth, sezonun modası skinny bir jean, ankle boot ve sade bir çanta tercih etmiş. Tüm bu kombindeki renkleri değiştirerek bu tarzı bozmadan da kullanabilirsiniz.2014 kazak modelleri
Mini kazaklar

Victoria Beckham’ın da tercih ettiği bu mini kazaklar, her sezon vitrinlerde karşımıza çıkıyor. Özellikle gömleklerin üzerine giyilen bu kazaklarla süper bir kombin yakalamış oluyorsunuz. Gömlek üzerine mini bir kazak, altına İspanyol paça bir kot ve topuklu bir botla tam bir stil sahibi olabilirsiniz.

2014 kazak modelleri
Nilay Uzun İnan

False