Fenerbahçe ağır yaralı

Sarı lacivertlilerde fiziksel ve mental geriye gidiş var, Kartal doğru kararlar veremiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, son derece temposuz ve yavaş bir oyunla ilk yarıda Sivasspor’u hiç rahatsız edemedi. Hücumda bu kadar hareketsizlikle Sivasspor’un 5-4-1 defansif kurgusunu aşmak mümkün görünmüyordu. Nitekim pozisyon üretmekte çok zorlanan sarı lacivertli ekip, Fred’in şapkadan çıkarttığı tavşan sayesinde 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarında mükemmel bir gole imza atan Brezilyalı top hem ayağında iken hem de rakipteyken sarılacivertliler için ne kadar vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu gösterdi.

USTALAR SAHADA KALMALI

Dünkü maçta golleri atan Fred ve İrfan Fenerbahçe ‘de sahanın en iyileriydi. Dün İsmail Kartal, son yarım saatlik bölümde yaptığı değişikliklerle takımının enerjisini artırmak istedi ancak ben sakatlık dışında Dzeko ve Tadiç gibi 2 usta oyuncunun son bölümde sahada kalmasından yanayım.

Haberin Devamı

SZYMANSKi NEDEN VASAT?

F.Bahçe’de performansı tartışılacak bir isim varsa o da kesinlikle Szymanski... Ocak ayında 7-1’lik Konya galibiyetinde son golünü atmıştı ve 3 ayı aşkın bir süredir gol atmıyor. Bu kadar gole yakın ve ligin ilk yarısında yüksek performansla oynayan Polonyalı, ne oldu da bir anda bu kadar vasatlaştı?

PENALTI KARARI TARTIŞMAYA AÇIK

Fenerbahçe’de fiziksel ve mental olarak geriye gidiş var. Bu çok net. İsmail Hoca’nın da gereken soğukkanlılık ile kritik anlarda hareket edip doğru kararlar veremediğini görüyoruz. Fenerbahçe dün akşamki puan kaybıyla şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Şunun da altını çizmek lazım, Sivasspor’un son anlarda kazandığı penaltı Livakoviç’in temasına çalındıysa bu kritik karar tartışmaya çok açık.

Sivasspor’a gelince dün genel anlamda iyi savunma yaptılar ve Fenerbahçe’ye alan bırakmadılar.

Yazarın Tüm Yazıları