VakıfBank'ta yaprak dökümü! 7 isme veda

Güncelleme Tarihi:

VakıfBankta yaprak dökümü 7 isme veda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2024 07:00

Dünya voleyboluna damga vuran ve son yıllarda katıldığı birçok şampiyonayı domine eden ancak bu sezonu kupasız tamamlayan VakıfBank yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda 7 sporcusuna veda etti.

Haberin Devamı

Beş sezondur sarı-siyahlı formayı giyen kaptan Gabi Guimaraes, 2021-2022 sezonundan bu yana İstanbul temsilcisinde oynayan Chiaka Ogbogu, sezon başında kadroya dahil olan Jordan Thompson, Sarah van Aalen ve Bianka Busa ile 2018-2019 sezonunda VakıfBank altyapısına katılan ve ardından A takıma yükselen Aleksia Karutasu ile yollar ayrıldı.

VakıfBank altyapısından yetişen Zeynep Sude Demirel gelecek sezon başka takıma kiralandı. Bununla beraber 2016 yılından bu yana VakıfBank’ta görev yapan yardımcı antrenör Ahmetcan Erşimşek’e de veda edildi.

KULÜBÜN EFSANESİ OLMUŞTU

Ayrılan isimlerden Gabriela Braga Guimaraes, sarı-siyahlı forma ile geçirdiği 5 sezonda toplamda 10 kupa kaldırmayı başardı. VakıfBank taraftarlarının sevgilisi haline gelen Brezilyalı voleybolcu, VakıfBank ile 1 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, 2 CEV Şampiyonlar Ligi, 2 Şampiyonlar Kupası, 2 Sultanlar Ligi ve 3 Kupa Voley şampiyonluğu yaşadı. Chiaka Ogbogu 7, Aleksia Karutasu ise 3 şampiyonluk gördü.

Haberin Devamı

VakıfBankta yaprak dökümü 7 isme veda

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!