Trabzonspor'un ilgilendiği John Lundstram için kulübü harekete geçti! Transfer...

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporun ilgilendiği John Lundstram için kulübü harekete geçti Transfer...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 11:14

Trabzonspor'un gündemine gelen İngiliz futbolcu John Lundstram için kulübü Rangers sözleşme uzatma konusunda harekete geçti. İskoç ekibinin sözleşme uzatma teklifine ilk görüşmede olumlu yanıt vermeyen Lundstram, kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'de önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarına hız veren Trabzonspor, nokta transferler için titiz hareket ediyor. Tecrübeli ve genç oyuncularla birlikte oluşturacağı kadroyla önümüzdeki sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi planlayan Karadeniz ekibi, İskoç ekibi Rangers ile sıcak temasa geçmişti.

Rangers ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Barisic ile temaslarına devam eden Trabzonspor, aynı kulüpte forma giyen ve iyi bir sezon geçiren John Lundstram için de temaslarını sürdürdüğü iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde İskoç Kulübü oyuncuya sözleşme uzatma konusunda teklif yaparken, İngiliz oyuncu yapılan ilk görüşmelerde teklife olumlu yanıt vermemişti.

Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement, iyi bir sezon geçiren tecrübeli oyuncunun kulüpte kalmasını istiyor.

Haberin Devamı

İskoç medyası, Rangers'ın John Lundstram'ın takımda kalması için yeni bir teklif daha yapması gerektiği noktasında haberlere yer verirken, Barisic'in ardından Trabzonspor'un İngiliz oyuncuya olan ilgisine de yer verdi. Tecrübeli oyuncunun İngiltere'den gelecek teklifleri de değerlendirdiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!