Arda Güler attı, Real Madrid kazandı! (Real Sociedad 0-1 Real Madrid)

Güncelleme Tarihi:

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı (Real Sociedad 0-1 Real Madrid)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2024 02:23

İspanya LaLiga 33. hafta maçında lider Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad'ı milli yıldız Arda Güler'in golüyle 1-0 mağlup etti. Takımına galibiyeti getiren Arda Güler, maçın adamı da seçildi.

Haberin Devamı

İspanya LaLiga 33. hafta maçında Real Sociedad ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Reale Arena'da oynanan maçı Real Madrid 1-0 kazandı. Konuk ekibin golünü 29. dakikada Arda Güler kaydetti.

Real Sociedad'ın 35. dakikada Takefusa Kubo ile bulduğu gol, VAR incelemesi sonucu öncesindeki faul sebebiyle; 72. dakikada Oyarzabal ile bulduğu gol ise ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 84'e yükseltti ve maç fazlasıyla Barcelona ile puan farkını 14'e çıkardı. Real Sociedad ise 51 puanda kaldı.

ARKA DİREĞE GİTTİ, GOLÜNÜ ATTI

Maça ilk 11'de başlayan ve orta alanda presi başlatan isimlerden olan Arda Güler, 29. dakikada sahneye çıkıp golünü attı.

Carvajal'in sağdan yerden ortasında arka direğe hareketlenen milli yıldız, sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaptı ve topu kalecinin bacaklarının arasından geçirerek ağlarla buluşturdu.

Haberin Devamı

KULÜBEDE COŞKULU SEVİNÇ

Arda Güler'in golü sonrası ekrana gelen Real Madrid yedek kulübesinde milli futbolcunun golü sonrası coşku hakimdi.

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı (Real Sociedad 0-1 Real Madrid)

YİNE AYNI GOL SEVİNCİNİ YAPTI

Celta Vigo maçında golle tanışan Arda Güler, çok konuşulan bir gol sevincine imza atmıştı. Milli yıldız, Sociedad deplasmanındaki golden sonra da aynı sevinci yaptı.

REAL MADRID'DEN ART ARDA PAYLAŞIMLAR

Real Madrid, Arda Güler'in gol atmasının ardından önce Türk bayrağı paylaştı. Daha sonra milli yıldızın gol sevincinin videosunu paylaşan Real Madrid, Arda'nın bir fotoğrafını da 'Arda GÖLer' notuyla paylaştı.

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı (Real Sociedad 0-1 Real Madrid)

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı (Real Sociedad 0-1 Real Madrid)

İKİNCİ SARI KARTIN KENARINDAN DÖNDÜ

15. dakikada hakeme itirazdan sarı kart gören Arda Güler, ikinci yarının ilk bölümünde art arda iki pozisyonda ikinci sarı kartın kenarından döndü.

Haberin Devamı

İlk pozisyonda kolu rakibinin yüzüne geldiği için sarı kart bekleyen Sociedad, kısa süre sonra düdüğün ardından topa vurduğu için Arda'ya kart bekledi.

Hakem iki pozisyonda da Arda'yı uyarmakla yetindi.

HARİKA ÇALIM ATTI, KENARA GELDİ

67. dakikada orta yuvarlakta arkasındaki rakibini harika bir çalımla geçen Arda Güler, bu şık hareketinin ardından kenara geldi.

Milli yıldızın yerine Vinicius oyuna girdi.

MAÇIN ADAMI SEÇİLDİ

Mücadelenin tek golünü atan Arda Güler, maçın adamı seçildi.

 İLK 11'LER

Real Sociedad: Remiro, Odriozola, Zubeldia, Le Normand, Galán, Zubimendi, Turrientes, Merino, Kubo, Barrenetxea, Oyarzabal

Real Madrid: Kepa, Carvajal, Militao, Nacho, Fran Garcia, Arda Güler, Tchouameni, Modric, Ceballos, Brahim Diaz, Joselu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!