Kasımpaşa 1-0 Samsunspor (Maç özeti)

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa 1-0 Samsunspor (Maç özeti)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2024 17:55

Trendyol Süper Lig 34. hafta maçında Kasımpaşa evinde Samsunspor'u 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig 34. hafta maçında Kasımpaşa ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekipo mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Kasımpaşa'nın golünü 3. dakikada Aytaç Kara attı. Bireysel olarak harika bir sezon geçiren Aytaç, gol sayısını 13'e yükseltti.

Mücadeleyi Galatasaray'ın Brezilyalı eski golcüsü Mario Jardel de tribünden takip etti.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 49'a yükseltti. Samsunspor ise 39 puanda kaldı.

HAJRADINOVIC, MERTENS'İ GEÇTİ

Kasımpaşa’nın Bosna Hersekli futbolcusu Haris Hajradinovic, Samsunspor maçında yaptığı asistle birlikte bu sezon Trendyol Süper Lig’de 14 asiste ulaştı. 30 yaşındaki oyuncu, 13 asisti bulunan Galatasaraylı Mertens’i geride bırakarak asist krallığında da zirveye yerleşti.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Kasımpaşa, sahasında Samsunspor’u 1-0 yendi. Karşılaşmada lacivert-beyazlıların ilk golünü 3. dakikada Aytaç Kara kaydederken, golün asistini Haris Hajradinovic yaptı. 30 yaşındaki oyuncusu, bu asistle birlikte Kasımpaşa formasıyla bu sezon çıktığı 37 müsabakada 14 asiste ulaştı. Kariyerindeki en fazla asist yaptığı sezonu geçiren Hajradinovic, bu istatistikle birlikte bu sezon Süper Lig’de en çok asist yapan oyuncu konumuna da yükseldi. Asist krallığı listesinde Bosna Hersekli oyuncunun ardından en çok gol pası veren futbolcular arasında 13 asistle Dries Mertens, 11 asistle de Dusan Tadic yer alıyor.

Hajradinovic’in lacivert-beyazlı formayla ligde 4 de golü bulunuyor.

Haberin Devamı

İLK 11'LER

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Porozo, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Ngoy, DA Costa.

Samsunspor: Okan, Zeki, Alim, Van Drongelen, Bola, Ait Bennasser, Taylan, Holse, Tait, Emre, Mouandilmadji.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

3. dakikada Hajradinovic’in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Aytaç Kara, kaleci Okan Kocuk’u çalımlayarak meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 1-0
27. dakikada savunmanın hatasında topu alan Da Costa, dar açıdan uzak köşeye yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlağı yandan az farkla auta yolladı.
28. dakikada Taylan Antalyalı’nın sağ çaprazdan sert şutunda top kaleci Gianniotis’te kaldı.
35. dakikada Aytaç Kara’nın sol taraftan ceza sahasına ortasında Da Costa kafa vuruşunu yaptı, kaleci Okan Kocuk’u geçen top uzak direğe çarpıp dışarı gitti.

Haberin Devamı

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

61. dakikada Fall’ın sağ kanattan çevirdiği topa Da Costa ceza sahası içi sağ çaprazından bekletmeden bir vuruş yaptı, kaleci Okan Kocuk sağına uzanarak meşin yuvarlağı çıkardı.
65. dakikada Winck’in sağ kanattan ortasında arka direkte topu kontrol eden Aytaç Kara, vuruşunda meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi.
76. dakikada Fall’ın sağ taraftan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Oğulcan Çağlayan, kafa vuruşunda topu az farkla üstten auta attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!