Adana Demirspor Galatasaray maçının VAR hakemi Andre Narciso kimdir, kaç yaşında? Kariyer bilgileri!

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor Galatasaray maçının VAR hakemi Andre Narciso kimdir, kaç yaşında Kariyer bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2024 14:51

Galatasaray, bu hafta Adana Demirspor deplasmanında önemli bir mücadeleye çıkıyor. Adana Demirspor'la Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) Andre Narciso olacak. Andre Narciso kimdir? sorusu da ligi yakından takip eden futbolseverler tarafından araştırılıyor. Portekizli hakem daha önce Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük maçında da VAR koltuğunda oturmuştu. İşte Adana Demirspor Galatasaray maçının VAR hakemi Andre Narciso hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’de bu hafta 34. haftanın ilk karşılaşması Adana Demirspor ile Galatasaray arasında oynanacak. 26 Nisan Cuma günü Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) Andre Narciso olacak. Daha önce Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük maçında da VAR hakem olarak görev alan Narciso Portekiz'in Lizbon bölgesine bağlı Setubal şehrinde dünyaya geldi.

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇININ VAR HAKEMİ ANDRE NARCİSO KİMDİR?

Andre Narciso 24 Şubat 1983 yılında Portekiz'in Lizbon bölgesine bağlı Setubal şehrinde dünyaya geldi. Başarılı isim 2023/2024 sezonunda 2 UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri, 1 Trendyol Süper Lig, 2 Saudi Pro League, 9 Liga Portugal ve 1 Taça de Portugal maçında VAR hakemi olarak görev aldı. Andre Narciso bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde Galatasaray - Zalgiris arasında gerçekleşen karşılaşmada ve Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük maçında VAR hakemi olarak görev yapmıştı.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!