GeriEtkinlik Rehberi 2015 Yazı Alternatif Balayı Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2015 Yazı Alternatif Balayı Önerileri

2015 Yazı Alternatif Balayı Önerileri

"Ufak bir servet ödemeden, unutulmaz anlar yaşayacağınız 2015 için alternatif balayı önerilerimiz sizin için geliyor."

Evlilik hazırlıkları başladı mı? Öyleyse tebrikler, evet! diyeceğiniz o büyülü ana kadar; uzayıp giden alışveriş listeleri, davetiye örnekleri ve vermeniz gereken sayısız karar arasından ustalıkla sıyrılmanız gereken, heyecan ve yorgunluğun birleşimi yeni bir ruh haliyle tanışacağınız zorlu bir süreci de başlatmış oldunuz.

Bu yüzden kendiniz ve “eşiniz” için iyi bir şey yapın. Bu zorlu süreci, yorgunluğunuzu üzerinizden atmanızı ve birlikteliğinizi kutlamak için unutulmaz bir balayı ile noktalamayı ihmal etmeyin.

Eğer henüz karar vermediyseniz; yeni umutlara yelken açmadan önce ufak bir servet ödemeden, unutulmaz anlar yaşayacağınız 2015 için alternatif balayı önerilerimiz sizin için geliyor.

2015 Yazı Alternatif Balayı Önerileri

Bu kadar plan yeter biraz da anı yaşayın:

O hep gitmek istediğiniz ülkenin sokaklarında romantik bir yürüyüş hayallerinizi süslüyor, ancak bütçenizin son kuruşunu da düğün pastasına teslim ettiyseniz, tek ihtiyacınız erken alınmış bir uçak bileti ve kısa dönemli ev kiralayabileceğiniz bir servis olan AirBnb. Kısa bir arama sonucunda balayı için en uygun evi bulabilir ve eşiniz ile birlikte keşfe çıkabilirsiniz.

2015 Yazı Alternatif Balayı Önerileri

Maviyi birlikte keşfedin:

Ege ve Akdeniz’in en sessiz ve huzurlu koylarında tamamen size özel bir tekne ile demirleyebilir, denizin, yıldızların tadını eşinizle birlikte çıkartabilirsiniz.

2015 Yazı Alternatif Balayı Önerileri

Size özel bir villa:

Eğer daha konforlu bir şey arıyorsanız, Türkiye ve Yunan Adaları’nın en güzel noktalarında her şeyi ile sizi ağırlamak için bekleyen kiralık villa seçeneklerinden birini değerlendirebilirsiniz.

2015 Yazı Alternatif Balayı Önerileri

Egzotik Yerler:

Uzun uçak yolculukları sizi korkutmuyorsa son yılların modası Maldiv ve Phuket turlarından birini tercih edebilirsiniz.

2015 Yazı Alternatif Balayı Önerileri

Yakın Yerler:

Fazla zamanınız yoksa veya yuvanızdan çok da fazla uzaklaşmak istemiyorsanız yaz ayları için Datça, Fethiye, Kaş ve elbette Bodrum baharda ise Kapadokya popüler balayı rotaları arasında.

Size özel şeyler:

Eğer tek bir şeyi daha planlayacak enerjinizin kalmadığını düşünüyorsanız; Gidello Go gibi bir servisi kullanarak beklentilerinizi bir tatil profesyoneline aktarabilir ve uçak biletinizden konaklamaya, şehir turlarından akşam yemeğinize kadar her şeyi birlikte planlayabilirsiniz.

                                                                                                                                                                         

False