GeriGelin Modası 2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

"2018 yılı henüz bitmedi ama ilkbahar ve yaz dönemi düğün organizasyonları açısından o kadar bereketli geçti ki bu yazıyı daha fazla bekletmek istemedik."

Önceki yıllarda bekarlığa veda eğlenceleri ve sade nikah törenleri ile yapılan düğünler artık yerini geleneksel kına geceleri, davullu zurnalı evden alma törenleri, düğünler ve partiler sıralamasına bıraktı. Tabiki organizasyonların bu kadar katmanlaşması, her detayın titizlikle çalışılması ve arkasında başarılı organizasyon ekiplerini de gerektiriyor. Düğünde ne kadar çok detaylı olursa, gelinin kıyafet, saç ve makyajı da o kadar çok çeşitli oluyor. Kına elbisesi, evden çıkma elbisesi ve gelinlik derken buna iki elbise daha eklendi: Düğünde giyilen ikinci gelinlik ve after party elbiseleri! O halde gelin, 2018 yılının düğünlerine ve elbise/gelinlik seçimlerine birlikte göz atalım.

Alişan Tektaş ve Buse Varol

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

Dizi setinde başlayan ilişkilerinde evlenme kararı alan Buse ve Alişan çifti Mart ayında nişanlanmış, Mayıs ayında Swissotel’de gerçekleşen nikah töreni ile evlenmişlerdi. Düğün öncesi Şile’de özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştiren çiftin fotoğrafları büyük beğeni toplamıştı.

Düzenlenen kına gecesinde Buse Hanım ilk önce su yeşili rengi, Raşit Bağzıbağlı tasarımı bir elbise giydi. İkinci elbisesi ise kırmızı prenses yaka bir tuvaletti. Kırmızı tuvaletinin markası Naz Couture/Bakü idi.

Buse Hanımın gelinliği, dantel kumaş balık model üzerine kemere montajlı katmanlı tül bir etekten oluşuyordu.

Bengü ve Selim Selimoğlu

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

Mayıs ayında nişanlanan Bengü ve Selim Selimoğlu Ağustos ayında düzenlenen görkemli bir düğünle evlendi.

Bengü kır konseptli nişanında Costerellos/Beymen marka bir elbise tercih etmişti. İkinci görselde gördüğünüz bej rengi kına gecesi elbisesi ise Raşit Bağzıbağlı tasarımıydı.

Düğün günü gerçekleşen kız alma töreninde Bengü’nün tercihi tek omuz, tül detaylı, Selma Çilek tasarımı uzun bir elbiseydi.

Bengü’nün düğünün ilk bölümünde giydiği gelinlik Pronovias marka, düğünün ikinci bölümü olan partide Bengü’nün tercihi olan ikinci gelinlik ise Züleyha Kuru tasaramıydı.

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil

2018 yazının en akılda kalan düğünlerinden birisi de düğünlerini ‘weddingfest’ konsepti ile şehir dışında bir otelde haftasonu boyunca kesintisiz kutlayan Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil’in düğünü idi.

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

Sabah havuz partisi ile başlayan düğünde Cansu Hanım beyaz bikini ve çiçeklerden bir taç tercih etti. Sonrasında arkadaşlarıyla evden kız alma eğlencesi düzenlediler. Cansu Hanım parmak arası terlikleri ve Erkan Bey de havuz şortu ile çok eğlenceli görünüyordu. Düğünün nikah töreni bölümünde Cansu Hanım’ın sade balık model gelinliği ve düğünün ikinci bölümünde tercih ettiği parti elbisesi Sezanur Akay tasarımı/AKAY marka idi.

Ferhan Şensoy ve Cem Öget

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

Ferhan Şensoy ve Cem Öget, Eylül ayında düzenlenen düğünle dünya evine girdiler. Düğün öncesi sevdiklerinin düzenlediği süpriz kına gecesi ile eğlenen Ferhan Şensoy, kına gecesinde bindallı giydi.

Düğününde tercih ettiği doğal saç, makyajı ve romantik gelinlik modeli ile büyük beğeni topladı. Gelinliği Tuvana Büyükçınar tasarımı /MAİSON A46 markadır.

İdil Fırat ve Mert Fırat

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

Tanıştıktan kısa bir süre sonra evlenme kararı veren İdil ve Mert çifti aile arasında düzenlenen bir tören ile nişanlanmışlardı. İdil Hanım kına gecesinde pudra rengi, üst bölümü taş işlemeli, alt bölümü volanlı etekli bir elbise tercih etti. Kına gecesindeki elbisesi ve balık model gelinliği Tuvana Büyükçınar tasarımı/MAISON A46 marka idi.

Bensu Soral ve Hakan Baş

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

2018 yılının en son düğünü Bensu Soral ve Hakan Baş’ın evlilik töreni oldu. Geçtiğimiz Mart ayında aile arasında düzenlenen bir tören ile nişanlanan çift geçtiğimiz hafta evlendi. Bensu Hanım’ın nişanında tercih ettiği şık beyaz elbise Selma Çilek marka idi. Düğününde tercih ettiği üst bölümü bol işlemeli ve omuz detaylı gelinliği ve düğünün ikinci bölümünde tercih ettiği halter yaka kabarık etekli gelinliği Tuvana Büyükçınar tasarımı/MAISON A46 marka idi. Gelin alma töreninde giydiği bel dekolteli tek omuzlu beyaz uzun elbisesini, düğünün sonunda partide yeniden giyen Bengü Hanım’ın elbisesi yine Tuvana Büyükçınar tasarımıydı.

2018 yılının diğer düğünleri

  • Jessica May ve Hüseyin Kara
  • Öykü Karayel ve Can Bonomo
  • Özge Özder ve Sinan Güleryüz
  • Seren Serengil ve Yaşar İpek
  • Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz
  • Nurdan Beşen ve İbrahim Büyükak
  • Aslıhan Tandoğan ve Arda Turan

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

Jessica May’in gelinliği BARRUS marka.

Öykü Karayel’in gelinliği kardeşi Ezgi Karayel’in özel tasarımı. Gelinliğin üzerinde Öykü Hanım’ın küçükken çizdiği gelin damat resimleri yer alıyor.

Özge Özder’in gelinliği RAŞİT BAĞZIBAĞLI tasarımı.

Seren Serengil’in gelinliği SEYRANLI marka.

2018 Yılının Düğünleri ve Elbise/Gelinlik Seçimleri

Berk Suyabatmaz ile Mayıs ayında New York Başkonsolosluğunda evlenen Burcu Esmersoy’un gelinliği Züleyha Kuru tasarımı.
İbrahim Büyükak ile evlenen Nurdan Beşen’in gelinliği ise RAISA VANESSA tasarımı.

Hazırlayan: Vitrinde Ne Var 

False