GeriModa Trendleri 2012-2013 modasında doğa yılı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2012-2013 modasında doğa yılı

2012-2013 modasında doğa yılı

"Biz bu yılın öne çıkan renklerini söyleyelim. Size de kendinizi hangi rengin enerjisine bırakma kararı kalsın."

Dışarı çıkarken ne giyeceğimize bir türlü karar veremez, bir yandan modaya uyup bir yandan da giysilerimizin içinde kendimizi mutlu hissetmek isteriz. Bu nedenle ilk olarak renkleri görmeye ve anlamaya çalışın. Böylelikle sevmediğiniz renklerle de barışacak ve onların büyüsüne kapılacaksınız.
 
Kim olacağınıza karar verin. Çekici mi, salaş mı yoksa asi ruhlu biri mi? Kim olursanız olsun, bu yılın canlı, huzur veren ve sizi yansıtan renkleri ile kararınızı kolaylıkla vereceksiniz. 
 
Kimi zaman kent yaşamından bunalır ve doğanın kucağına sığınırız. İşte doğanın yeşil! Güven kazanmak, paylaşımda bulunmak veya huzuru hissetmek için yeşil en ideal renk. Arkadaş toplantılarında, iş görüşmelerinde yeşilin istikrarlı ve emin duruşuyla artıları toplayacaksınız.
 
İlham kaynağı sarı! Özel yaşantınızda sarı ile kendinizi her zamankinden daha canlı ve çekici hissedeceksiniz. Özgüveni artıran sarı iş yaşamında da olumlu etkileriyle başarıyı artırıcı rol oynuyor.
 
Uzlaşımcı, iyiliğin temsili beyaz ile hırs ve inadı körükleyen siyahın karışımından bej! Hayatımız iyi ve hoş olmayan anılarla doludur. Siyah ve beyazın bu hoş karışımı artık, dekorasyon rengi olmaktan çıkıyor. Tamamladığınız diğer renklerle beraber bej sizi yansıtıyor.
 
Ana renklerin yanısıra, eşsiz bir hoşluğa sahip olan acı çikolota rengi de sezonun trend renkleri arasına girmeyi başardı.
 
Bunların yanısıra yeşil,sarı ve pembenin çeşitli tonlarıyla da kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz.
 
Size renklerle kendi sihrinizi oluşturmak kaldı. 

False