GeriModa Trendleri 2002 Yaz Sezonunun Mayo Trendleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2002 Yaz Sezonunun Mayo Trendleri

"Bu yaz gösterişli bikiniler ve mayolarla plajlarda da baş döndürücü olmanız zor değil. 2002 yaz sezonunda güneş yanığını en aza indirmek isteyenler için straplez ve ipli bikiniler, 80'li yıllarda müptelası olduğumuz tek parça mayolar revaçta. Renkler ise herzamanki gibi dikkat çekici."

Bu sezon plajda ve havuzda geçirdiğiniz saatlerde sizin için seksi görüntü kadar rahatlık da önemliyse ipli bikinileri mutlaka deneyin.


80'li yılların müptelası olduğumuz tek parça mayolar ise tekrar yaz günlerinin gözdesi oldu. Özellikle hareketi artıran desenli mayolar, seksi üçgen bikinilerin tahtına da göz dikmiş görünüyor.


Zeki Triko, Kom, Nelson, Gotex, Aprido, Rachel, Arnetta, Pierre Cardin, Ayyıldız gibi ünlü markalar, kreasyonlarında farklı yaş gruplarına ve farklı beğenilere sesleniyorlar. Mayolarda canlı renkler dikkat çekerken rahat kullanım için hazırlanan farklı modeller de bu sene gözde. Özellikle gümüş, yeşil, mor, mercan kırmızısı ve turkuaz renkler ağırlık kazanırken ünlü markalar güneşte renk değiştiren, pushup, güneş ışınlarını geçirerek pürüzsüz bir bronzluk sağlayan yeni modeller piyasaya sürdüler. Sırt ve göğüs dekolteli, çift taraflı giyilebilen mayolar da ilgi çeken modeller arasında. Bikinilerde üçgen, silikonlu ve straples modeller göze çarpıyor, büstiyer şeklindeki askısız üstler de özellikle gençler tarafından tercih edilen modeller arasında.

False