GeriEv Dekorasyon 2019 Düğün Dekorasyonu İçin 5 Fikir
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2019 Düğün Dekorasyonu İçin 5 Fikir

2019 Düğün Dekorasyonu İçin 5 Fikir

"Mart ayının ortalarına yaklaşmamızla evlenecek çiftlerin düğün tarihleri de yavaş yavaş beliriyor. Eğer havaların ısınmasıyla düğün yapmayı planlıyorsanız sizin için harika bahar düğünü dekorları belirledik. İşte 2019 yazına yakışır bir düğün için kullanmanız gereken 5 dekor…"

1- KONSEPT BELİRLEYİN

Belirmeniz gereken en temel konu düğünüzde kullanacağınız renkler ve süslemeler için objeleri seçin. Rengi belirlediğiniz takdirde geriye kalan bütün konuları halletmek çocuk işi. Bahar aylarında olacak düğünüzünüz için pastel tonları tercih etmenizi öneririz.

2019 Düğün Dekorasyonu İçin 5 Fikir

2- BELİRLENEN KONSEPTE GÖRE TASARIMALAR

Konseptinizi belirlemeniz ardından davetiyelerinizin ve düğünde dağıtılacak armağanlarınız tasarımına karar vermelisiniz. Düğünüzde kullanacağınız bütün eşyalar konseptiniz ile uyumlu olması düğünüzün daha şık olmasını sağlayacaktır.

2019 Düğün Dekorasyonu İçin 5 Fikir

3- MASA SÜSLEMELERİNDE KOKULU MUMLAR VE ÇİÇEKLERİ TERCİH EDİN

Kokular insan hafızasında çok fazla etki yaratırlar. Eğer unutulmaz bir düğün yapmak istiyorsanız kokulu çiçekler ve mumlar kullanarak bunu sağlayabilirsiniz. Kokuların birbirine karışarak düğününüzün kötü hatırlamasına sebep olabileceğinden birbirleri ile uyumlu kokular seçmelisiniz.

2019 Düğün Dekorasyonu İçin 5 Fikir

4- OLABİLDİĞİNCE SADE OLUN

Son yıllarda oldukça tercih edilen minimal yaşam hayatımızın birçok yerinde de benimsenen bir yaşam stili. Düğününüzde sadelikten yana olarak asil bir şıklık elde edebilirsiniz. Gelinliğinizin de sade olması hem düğününüzde rahat hareket etmenizi sağlar hem de sizi oldukça zarif gösterir.

 2019 Düğün Dekorasyonu İçin 5 Fikir

5- SOSYAL MEDYA KÖŞESİ

Düğünler hem misafirler hem de düğün sahipleri için fotoğraf çekilme konusunda oldukça verimli olabiliyor. Bu nedenle düğün mekanınızın bir köşesini fotoğraf için süslemelisiniz. Led ışıklarla süslenmiş ağaçların altı, neon yazı stili ile yazılmış aşk sözleri ya da fotoğraflarla süslenmiş bir duvar tasarlayarak katılımcıların sosyal medyada düğününüzü paylaşmasını sağlayabilirsiniz.

MAHMURE ÖZEL

False