Mahmure

Magazin

Magazin Gündemi

Meyve suyunda Parkinson riski

Meyve suyunda Parkinson riski

Aşırı meyve ve meyve suyu tüketimi, meyvelerin yetiştirilme safhasında kullanılan tarım ilaçları nedeniyle Parkinson hastalığı riskini artırıyor. Araştırma, aşırı C vitamini ve C vitamini ilaçları ile Parkinson arasında bir bağlantıya rastlanmadığını gösteriyor.

Amerikan Nöroloji Akademisi genel kurulunda açıklanan araştırma raporuna göre, meyve ve sularının içerdiği zehirli maddelerin Parkinson riskini artırabiliyor. Hawaii Üniversitesi bilim adamları, meyve ve meyve sularının birçok hastalığa karşı koruyucu etkisinin bulunduğunu, ancak meyvelerin çok iyi yıkandıktan sonra yenilmesi gerektiğini hatırlattılar.
361
dahafazlası
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.