Mahmure

Magazin

Magazin Gündemi

'Hamsi' şarabı

'Hamsi' şarabı

Balığın yanında rakı mı yoksa şarap mı içmeli tartışmasına çözüm, Çin'den geliyor.

Sun Keman adlı bir müteşebbis, balıkları fermante edip bir çeşit şarap üretmeyi planlıyor! Üreteceği şarabın, üzümden yapılanlara oranla daha az alkol içereceğini bildiren Keman, "üstelik daha besleyici olacak" diyor.

Sun Keman, 'Dalian Balıkçılarının Biyolojik İçeceği' ismini verdiği şarabı, Japonya ve Rusya'nın ithal etmek istediğini belirtiyor.
317
dahafazlası
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.