Yılın Mimar Sinanları

Güncelleme Tarihi:

Yılın Mimar Sinanları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2024 13:22

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen Yılın Mimar Sinanları Ödülleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede Kelebek de ödül aldı.

Haberin Devamı

Yılın Mimar Sinanları Ödülleri, önceki akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen törenle 10’uncu kez sahiplerini buldu.

Yılın Mimar Sinanları

Kelebek’e verilen “Yılın Mimar Sinan’ı” ödülü Cansu Topcu’ya takdim edildi.

Yelda Kırçuval’ın sunduğu törende Kelebek’in yanı sıra Acun Ilıcalı, Esra Erol, Ebru Yaşar&Siyam, Gupse Özay, Zuhal Topal, Müge Dağıstanlı, Can Yaman, Evrim Akın, Timuçin Güner, Emrullah Erdinç, Ogün Alibaş, Pınar Erbaş Ersoy, Şükrü Necati Şahin, Mert Yazıcıoğlu, Nihat Odabaşı ve Lena Naz Kalaycı’ya ‘Yılın Mimar Sinan’ı’ ödülü verildi.

Yılın Mimar Sinanları

Acun Ilıcalı - “Yemekteyiz” programıyla ödül alan Zuhal Topal, “Bizi seyrettikleri ve ödüle layık gördükleri için gençlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

 Geçmiş üstünden 2 sene

Mert Yazıcıoğlu ve Gupse Özay, ödülleriyle poz verdi. Yazıcıoğlu, eski aşkı Afra Saraçoğlu’yla ilgili soruları “Geçmiş üstünden 2 sene. Herkes kendi hayatında artık. Dönüp dolaşıp aynı şeyi konuşmaya gerek yok” diyerek yanıtsız bıraktı.

Yılın Mimar Sinanları

Gupse Özay da “Z kuşağından korkuyorum ben ya. Çok hızlılar, çok zekiler, kolay kolay bir şey beğenmiyorlar. Ama onları çok seviyorum” dedi. Annelik hakkında da konuşan oyuncu, “Annelik çok zormuş. Filmini bile yaptım. 2 yaş sendromu varmış galiba, bizim kızda o başladı sanıyorum, acayip acayip hareketler yapıyor” ifadelerini kullandı. Yeni bir proje yazmaya başladığını da açıklayan Özay, eşi Barış Arduç’u kıskanıp kıskanmadığı sorusuna da esprili bir yanıt verdi: “Geceleri uyku uyuyamıyorum! Şaka tabii. Kıskançlık benim ruhumda yok. Kendine güvenmekle alakalı bu.”

Yılın Mimar Sinanları

Çocuk oyuncu Lena Naz Kalaycı, ödül aldığı gecede 7’nci yaşını da kutladı. Balonlarla poz veren Lena, “O kadar mutlu oldum ki, heyecandan konuşamıyorum” diyerek duygularını dile getirdi.
Yılın Mimar Sinanları

KANAL D’YE İKİ ÖDÜL
Kanal D Magazin Program Yapımcısı Timuçin Güner “Kanal D Magazin” ve “Evrim Akın’la Ev Gezmesi” ödüllerini aldı.

Yılın Mimar Sinanları

“Kızıl Goncalar” dizi ekibi ödüllerini aldıktan sonra objektife poz verdi.
Yılın Mimar Sinanları

Ebru Yaşar ve Siyam, “Yoksun” adlı düet şarkılarıyla ödüle layık görüldü.
Yılın Mimar Sinanları

Esra Erol

BAKMADAN GEÇME!