Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 83. son bölüme damga vuran soru: Sadık öldü mü? İşte final bölümü fragmanı...

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 83. son bölüme damga vuran soru: Sadık öldü mü İşte final bölümü fragmanı...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2024 02:49

Üç Kız Kardeş 83. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 27 Nisan tarihli son bölümünde, Müjgan’ın yaptıkları, Sadık için geri dönülmez bir yolun başlangıcı olurken, Sevilay’da kendi oynadığı oyunun tuzağına düştü. Türkan ve Somer'in düğün hazırlıklarına başladığı son bölümde, Sadık'ın fenalaşması akıllara Sadık öldü mü? sorusunu getirdi. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş final bölümü fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 84. final bölümü fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan Üç Kız Kardeş'in 27 Nisan'da yayınlanan 83. son bölümünde, Müjgan’ın Sevilay’ı kulübede sakladığını kendi gözleriyle gören Sadık, büyük yıkım yaşadı. Sevilay'ın gerçek yüzünü gören Özer, bir kez daha evine ve ailesine dönerken, Derya'yı ziyarete giden Dönüş, ona hiç de duymak istediği şeyler söyledi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Somer ve Türkan'ın düğünü dikkat çekti. İşte, Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve 83. son bölümde yaşananlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

27 Nisan Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 83. bölümünde Kızlarını bir araya getirip, yakınlaştırmaya çabalayan Sadık, kendi sağlığını tehlikeye atar.

Müjgan’ın yaptıkları, Sadık için geri dönülmez bir yolun başlangıcı olacaktır. Kızlar babasına Müjgan’ın gerçek yüzünü gösterdikleri için zafer kazanmış gibi hissederler. Diğer taraftan Sevilay’da kendi oynadığı oyunun tuzağına düşer. Artık tam anlamıyla hak ettiğini yaşamaya mahkum olacaktır. Bu durum Derya’yı rahatlatmış olsa da başına geleceklerden habersizdir.

Türkan ve Somer tatlı bir düğün telaşı yaşarken, Dönüş ise aldığı ani kararla Serdar’a büyük bir şok yaşatır. Sadık ise yaşadıklarının ağırlığıyla mücadele etmeye çalışır. Kızlarını bir araya getirip, yakınlaştırmaya çabalarken, kendi sağlığını tehlikeye atar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 84. Bölüm FİNAL Fragmanı yayınlandı. Türkan ve Somer, sevdiklerinin önünde tekrar evleniyor!

O mutlu gün gelmiştir. Türkan ile Somer, dillere destan bir düğün ile hayatlarını tekrar birleştirmenin mutluluğunu yaşarlar.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle cumartesi 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!