Hande Ataizi: Bu dizideki 'taş' benim

Güncelleme Tarihi:

Hande Ataizi: Bu dizideki taş benim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2024 08:20

Kanal D’de yayınlanan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinde ‘Süreyya’ rolüyle seyirci karşısına çıkan Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Haberin Devamı

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, “Her şey yolunda. Bayram da neşeli geçti. Bazı görüşmelerim vardı, onları halletmeye geldim” dedi.

Hande Ataizi: Bu dizideki taş benim

Ataizi, “Güzelliğinizi neye borçlusunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Çok teşekkür ederim iltifatınız için. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Bunun yanı sıra düzenli olarak kolajen kullanıyorum. Jennifer Aniston’un bir röportajına denk gelmiştim, o röportajdan çok etkilendim. Kolajen kullanmaya karar verme hikâyem bu şekilde gerçekleşti. Demem o ki; güzel yaş almanın en önemli sırları sağlıklı beslenme, düzenli spor ve kolajen desteği.”

Hande Ataizi: Bu dizideki taş benim

Haberin Devamı

Oyuncu, canlandırdığı ‘Süreyya’ karakteri hakkında da şunları söyledi: “Büyük keyif alarak canlandırdığım bir karakter. Sokakta güzel tepkiler alıyorum, bu da beni daha çok motive ediyor. İzleyiciler beni dizinin ‘taş’ı ilan etmiş, incelemelerini okudukça çok mutlu oldum.”

BAKMADAN GEÇME!