Sabah uyanıp 'Yine mi hamileyim!' diyordum... Dördüncüyü doÄŸurdum, benden bu kadar!

Güncelleme Tarihi:

Sabah uyanıp Yine mi hamileyim diyordum... Dördüncüyü doğurdum, benden bu kadar
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 18, 2024 09:12

Bazı kişiler birden çok çocuk sahibi olmaktan büyük mutluluk duyar. Hatta ne kadar çok çocukları olursa kendilerini o kadar iyi hissederler. Etraflarında sürekli koşturan çocuklar, onların neşeli cıvıltıları, sebep oldukları kaos bile bu kişilerin yaşama sevincini artırır.

Haberin Devamı

Ama elbette çocuk sahibi olmak sadece iyi zamanları beraberinde getirmez. Aynı zamanda her bir çocuk başlı başına büyük bir sorumluluk demek.

Ne kadar varlıklı olursa olsun insan yine de biraz durup düşünür ve çocuklarına nasıl daha iyi bir gelecek sağlayacağı aklını hep meşgul eder.

İşte ünlüler dünyasında böyle bir çift var. Geçtiğimiz şubat ayında dördüncü bebeklerine kavuştular. Aslında ailenin annesinin söylediğine göre üç çocuktan sonrasını hiç düşünmüyordu ama dördüncü bebek sürprizini de ellerinin tersiyle itemediler kocasıyla birlikte.

Yine de bu ünlü anne söylediğine göre artık bir kez daha doğum yapmak istemiyor. Söylediğine göre kocası da artık kısırlaştırma operasyonu geçirmeye hazır durumda.

Sabah uyanıp Yine mi hamileyim diyordum... Dördüncüyü doğurdum, benden bu kadar

Haberin Devamı

DÖRDÜNCÜ BEBEK TAMAM... BENDEN BU KADAR!
Bu çok çocuklu aileyle ilgili gelişmeleri takip edenlerin iyi bildiği gibi şarkıcı Jessie James Decker ile eski bir sporcu olan kocası Eric Decker'dan söz ettik.

Ünlü çift geçtiğimiz şubat ayında beş kişilik ailelerini yeni bebeklerinin doğumuyla biraz daha genişlettiler.

Ama Jessie James Decker, artık bir bebek daha doğurmama konusunda net ve kararlı olduğunu açıkladı. Hatta söylediğine göre kocası Eric de vazektomi operasyonu geçirmeye hazır.

Sabah uyanıp Yine mi hamileyim diyordum... Dördüncüyü doğurdum, benden bu kadar

UZUN BÄ°R DOÄžUM Ä°ZNÄ° YAPACAK
Denver adını verdikleri dördüncü bebeği dünyaya getirdikten sonra öncekilerden daha uzun bir doğum iznine ayrılacağını belirtti Jessie James.

Bu konuda "Yeni doğmuş bir bebeğim var. Ayrıca toplamda dört çocuk annesiyim. Tam olarak hazır hissetmeden önce işe dönmek için acele etmek istemiyorum" diye konuştu.

Fox Digital'e dört çocuklu hayatı ve gelecek planlarıyla ilgili konuşan Jessie James Decker, bir çocuk daha istemediğini de tekrarladı:

"Bu benim son bebeğim. Bu yüzden onunla geçirdiğim zamanların keyfini çıkarmak istiyorum. Bana her zamankinden daha fazla ihtiyacı olan aileme de vakit ayırmak istiyorum. Benim için aile her şeyden önce gelir."

Haberin Devamı

Â

Sabah uyanıp Yine mi hamileyim diyordum... Dördüncüyü doğurdum, benden bu kadar

GECE UYKUSU YOK!
Jessie James Decker, yeni bebeğini dünyaya getirdikten sonra kendisini en çok zorlayan ayrıntının geceleri uykusuz kalmak olduğunu ekledi. "Şu anda uzun süre uyuyamıyorum. Bebeğimi emziriyorum, bu yüzden de bütün gece uyanık kalıyorum. Bu benim için zor çünkü ben uykuyu severim" dedi Decker.

Sabahın erken saatlerinde uyanan kocası Eric Decker'ın minik Denver'ın bakımını üstlendiğini sonra da kendisinin birkaç saat kesintisiz uyuduğunu sözlerine ekledi.

Jessie James Decker, diğer üç çocuğunun minik Denver'ın bakımı konusunda kendisine yardımcı olduklarını söyledi.

Yeri gelmişken çiftin 9 yaşında Vivianne, 8 yaşında Eric Jd ve 5 yaşında Forrest adında büyük çocukları olduğunu da ekleyelim.

Haberin Devamı

Sabah uyanıp Yine mi hamileyim diyordum... Dördüncüyü doğurdum, benden bu kadar

KÜÇÜK KARDEŞİNE ABLALIK YAPIYOR
Jessie James Decker'ın anlattığına göre büyük kızı Vivianne, minik Denver'ın bakımı konusunda ona yardım ediyor.

Küçük kardeşini kucağına almayı çok seven Vivianne'in yardımıyla Jessie James de rahatça diğer çocukları ve kocası için yemek hazırlayabiliyor.

Jessie James Decker'ın anlattığına göre büyük kardeşleri bebek Denver'ı çok seviyor ve ona gayet koruyucu davranıyorlar.

Sabah uyanıp Yine mi hamileyim diyordum... Dördüncüyü doğurdum, benden bu kadar

HAMÄ°LELÄ°K SÃœRPRÄ°Z OLDU
Jessie James Decker ile Eric Decker'ın dördüncü bebeği, hamileliğin ilk döneminden bu yana magazin basınının da gündeminden düşmedi.

Haberin Devamı

Jessie James, dördüncü hamileliğini bir sosyal medya paylaşımıyla duyurmuştu. Hatta o paylaşımında artık çocuk istemediğini ve bu konuda kocası Eric Decker'ı ikna etmeye çalıştığını söylemişti.

Her ne zaman Eric'i kısırlaştırma operasyonu geçirmeye ikna etmek için uğraşsa kendini hamile bulduğunu gizlememişti Jessie James. Ama görünüşe göre bu kez bu konuda kararlı ve kocasını da ikna etmiş durumda.

 

BAKMADAN GEÇME!