Mahmure

Galeri

Yemek

Yılbaşı Sofrasında Tavuklu Lezzetler

Körili Tavuk (4 kişilik)

Malzemeler:

4 adet tavuk bonfile

1 tatlı kaşığı köri

1 tatlı kaşığı soya sosu

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Tavuk bonfileleri yıkayıp, süzün. Köri, soya sosu, karabiber ve tuzu bir kapta karıştırdıktan sonra tavukları bu karışıma bulayın. Tavuk bonfilelerini yarım saat buzdolabında beklettikten sonra buhar süzgeci veya kevgire koyun.Kevgiri yarıya kadar kaynar su dolu tencereye oturtun. Tavuk yumuşayana kadar pişirin. Yanında istediğiniz bir garnitürle servis yapın.
11100
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.