Mahmure

Galeri

Yemek

Yılbaşı Sofrası İçin Sıra Dışı Tarifler!

Glögg

Malzemeler: 1 şişe kırmızı şarap, 150 ml votka, 2 çorba kaşığı toz şeker, 2 adet çubuk tarçın, 8 adet karanfil, 12 adet kakule, ½ tatlı kaşığı toz zencefil, 6 adet ikiye kesilmiş kamkuat 25 gram kabuksuz badem 25 gram çekirdeksiz kuru üzüm

Hazırlanışı:

Kırmızı şarap, votka, toz şeker, çubuk tarçın, karanfil, zencefil ve kumkuatları bir tencereye koyun. Aromaların olgunlaşması için karışımı en az sekiz saat bekletin. Servis etmek için, glögg karışımını ateşte, kaynatmadan, hafifçe ısıtın. Bu sırada, badem ve kuru üzümü altı adet bardağa bölüştürün. Ateşten aldığınız karışımı süzdükten sonra sonra kuplara doldurup hemen servis edin.
49088
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.