Mahmure

Galeri

Yemek

Yılbaşı İçin Pratik Dip Soslar

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kabaklı dip sos (6-8 kişilik)

Malzemeler:

2 adet orta boy kabak

2 diş kıyılmış sarımsak

300 gram light beyaz peynir

2 çorba kaşığı yoğurt

Tuz

Hazırlanışı: Kabakları rendenin ince kısmıyla rendeleyin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp pişirin. Üzerine sarımsakları ilave edin. Kabaklar suyunu çektikten sonra ocaktan alın. soğuduktan sonra servis tabağına alıp üzerine ezilmiş beyaz peynir, yoğurt ve tuz ekleyerek servis yapın.
29904
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.