Mahmure

Galeri

Yemek

Yılbaşı İçin Pratik Dip Soslar

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Ispanaklı dip sos (4-6 kişilik)

Malzemeler:

300 gram ıspanak yaprağı

6 çorba kaşığı yoğurt

3 çorba kaşığı labne peyniri

3 çorba kaşığı nar ekşisi

4 tatlı kaşığı kıyılmış fındık

Tuz

Hazırlanışı:Ispanakları yıkayıp kaynayan suda 1-2 dakika haşlayın. Süzüp elinizle sıktıktan sonra incecik kıyın ve geniş bir kaba alın. Üzerine yoğurt, labne peyniri, 2 çorba kaşığı nar tanesi, 3 tatlı kaşığı kıyılmış fındık ve tuz ekleyerek karıştırın. Kalan nar taneleri ve kıyılmış fındık ile süsleyerek servis yapın.
29915
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.