Mahmure

Galeri

Yemek

Yılbaşı İçin Pratik Dip Soslar

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kırmızı lahanalı dip sos (4-6 kişilik)

Malzemeler:

Yarım kırmızı lahana

2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

3 çorba kaşığı çekilmiş ceviz

6 çorba kaşığı yoğurt

1 çorba kaşığı mayonez

Tuz

Hazırlanışı: Kırmızı lahanayı ince kıyıp tuzla ovun. Suyunu sıkın ve blender’den geçirin. Geniş bir kaba alıp üzerine kaşar peyniri, yoğurt, mayonez, çekilmiş ceviz ve tuz ekleyerek karıştırın. Servis tabağına alıp nane yaprakları ile süsleyerek ikram edin.
29642
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.