Mahmure

Galeri

Yemek

Yılbaşı İçin Pratik Dip Soslar

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Ton balıklı dip sos ( 4-6 kişilik)

Malzemeler:

250 gram ton balığı konservesi

4 çorba kaşığı kapari

4 çorba kaşığı mayonez

1 çorba kaşığı limon suyu

2-3 dilim limon

6 dal dereotu

Tuz

Hazırlanışı: Ton balığının yağını süzdükten sonra derin bir kaba alıp bir çatalla ezin. Üzerine mayonez, limon suyu, kıyılmış dereotu, kapari ve tuz ekleyip karıştırın. Servis kabına alıp limon dilimleri ve dereotu yaprakları ile süsleyerek ikram edin.
29632
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.