Mahmure

Galeri

Yemek

Yaza özel hafif tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kaşarlı mantar

Malzemeler:

500 gr büyük boy mantar, 4 domates, 3 sivribiber, 3 çorba kaşığı zeytinyağı, 100 gr rendelenmiş kaşar peyniri, Tuz, Taze nane yaprakları

Hazırlanışı:

Mantarların alt kısımlarını koparıp bol suyla yıkayın ve süzün. Domateslerin kabuklarını soyup zar şeklinde doğrayın. Sivribiberleri temizleyip küçük doğrayın. Zeytinyağı, tuz, domates ve biberleri bir kasede harmanlayın. Mantarların boş kısımlarına harmanladığınız iç malzemeyi doldurun ve fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin. Tepsiyi fırından çıkarıp rendelenmiş kaşar peynirini mantarların üzerine serpiştirin. Tekrar fırına verip 5 dakika daha pişirin. Mantarları fırından alıp servis tabağına dizin. Taze nane yapraklarıyla süsleyip sıcak servis yapın.
24622
YORUMLAR

ama yazın brokoli olmuyor ne yazık ki :(

burcu 02.07.2010 13:01:23
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.