Galeri

Yaz davetleri için lezzetli yemek tarifleri

Güncellenme tarihi:
SUCUKLU YUFKA

Malzemeler
• 2 adet yufka
• Yarım kangal sucuk
• 1 çay bardağı zeytinyağı

Yapılışı
Bir tezgahın üzerine bir yufkayı serin, üzerine zeytinyağı gezdirin. Halka halka kesilmiş sucukları yufkanın üstüne yerleştirin. Diğer yufkayı üzerine serin. Çay bardağının ağzıyla sucukları ortalayarak yuvarlak parçalar kesin, yuvarlak yufkaların kenarlarını hafifçe bastırın. Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine fırça yardımı ile zeytinyağı sürün ve 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin.

TARİF: Tülin Doğruer / Hayat Dolu Sofralar kitabından
Yayın tarihi: 31.05.2011
120944
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.