Mahmure

Galeri

Yemek

Vejeteryanlar için en lezzetli 10 yemek!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kabak buğulama

Malzemeler

2 adet kabak
1 diş sarımsak
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
10-15 dal dereotu

Yapılışı

Kabaklar soyulur, halka şeklinde doğranır. Metal bir kevgire konur. İçinde su kaynamakta olan bir tencerenin üzerine yerleşrilir. Biraz yumuşayana kadar pişirilir. Servis tabağına alınır. Üzerine kıyılmış sarımsak, tuz ve dereotu serpilir. Son olarak zeytinyağı gezdirilir.
72842
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.