Galeri

Vejeteryanlar için en lezzetli 10 yemek!

Güncellenme tarihi:
Ezme lahana

Malzemeler

1 adet soğan
1 demet karalahana
1 demet pazı
2 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı içyağ
1 su bardağı mısır unu
2 adet domates
1 çay kaşığı tuz
Karabiber

Yapılışı

Lahanayı ve pazıyı yıkayın. İnce ince doğradıktan sonra suda haşlayın. Soğanı yağda pembeleşincee kadar kavurun. Doğranmış domatesi ilave edin. Bu karışıma içvağını ekleyin. Hazırladığınız sosu sebzelerie karıştırın. Dört su bardağı su ve mısır unu ekleyerek pişirin.
Yayın tarihi: 20.04.2012
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.