Mahmure

Galeri

Yemek

Vejeteryanlar için en lezzetli 10 yemek!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Enginar çevirme

Malzemeler

2 adet enginar çanağı
1 tatlı kaşığı salça
2 adet taze soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı su
1 çay kaşığı tuz

Yapılışı

Tavaya zeytinyağı konur. Suda bulunan enginarlar arzu edilen şekilde doğranır. Isınan yağa atılır. Hemen sonra iri doğranmış soğan katılır. Tuz serpilir. Su ve salça karıştırılır, eklenir. Ara sıra çevirerek enginar yumuşayana kadar pişirilir.
72468
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.