Mahmure

Galeri

Yemek

‘Vaktim yok’ diyenlere kolay tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Havuçlu ve fesleğenli tavuk

Malzemeler:

4 adet fileto edilmiş tavuk göğsü, 4 adet orta boy havuç, Bir tutam fesleğen, Bir adet ince doğranmış kuru soğan, 1 diş sarımsak, 1 çay bardağı sıvı yağ, Yarım çay bardağı krema, Tuz, karabiber, kimyon, zerdeçal,

Yapılışı:

Havuçları soyun ve bütün olarak haşlayın. Daha sonra istediğiniz şekilde dilimleyin. Ayrı bir tavada soğanı ve sarımsağı sotelemeye devam ettikten sonra kremayı ilave edin. Bu karışıma son olarak da tuz, baharat ve fesleğenleri de ekleyerek tatlandırdıktan sonra sosu bir kenara alın. Diğer bir tavada yağı hafif kızdırdıktan sonra tavukları fazla kurutmadan kızartın. Kızarmış tavukları havuçlu fesleğenli karışımla birlikte servis edin.
148122
YORUMLAR

tek kelimeyle berbat

merve güzel 25.08.2010 01:30:29

tarifler için teekkürler .acaba bu tarifte yumurta sarısı yerine yumurta akı olmasın.benim bildigim yumura sarısı hürmüzle değil yumurta beyezı yakılır.cevaplarsanız sevinirim

ayse ipgin 29.06.2010 16:06:44
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.