Galeri

Urfa mutfağından eşsiz tatlar

Güncellenme tarihi:
Arpa Lebenisi

Malzemeler:

2 kg yoğurt

2 su bardağı ıslatılmış arpa yoksa yarma buğday

1 tatlı kaşığı tuz

1 su bardağı haşlanmış nohut

Hazırlanışı: Arpalar bir tencerede yumuşayıncaya kadar pişirilir. Nohutlar katılır. Yoğurt pişmiş arpalara karıştırılır. Birkaç taşım kaynatılır. Tuz eklenir. Tabaklara konur. Sıcak veya soğuk servis yapılır.
Yayın tarihi: 12.01.2010
18356
YORUMLAR

ya kazan kebabı böyle yapılaz ben yedi göbekten urfalıyım böyle kazan kebabı görmedim

guzidemergen 18.01.2010 13:16:25

kazan kebabı böyle yapılmaz ki bizde....

guzidemergen 18.01.2010 13:13:51
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.