Mahmure

Galeri

Yemek

Urfa mutfağından eşsiz tatlar

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Arpa Lebenisi

Malzemeler:

2 kg yoğurt

2 su bardağı ıslatılmış arpa yoksa yarma buğday

1 tatlı kaşığı tuz

1 su bardağı haşlanmış nohut

Hazırlanışı: Arpalar bir tencerede yumuşayıncaya kadar pişirilir. Nohutlar katılır. Yoğurt pişmiş arpalara karıştırılır. Birkaç taşım kaynatılır. Tuz eklenir. Tabaklara konur. Sıcak veya soğuk servis yapılır.
17585
YORUMLAR

ya kazan kebabı böyle yapılaz ben yedi göbekten urfalıyım böyle kazan kebabı görmedim

guzidemergen 18.01.2010 13:16:25

kazan kebabı böyle yapılmaz ki bizde....

guzidemergen 18.01.2010 13:13:51
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.