Mahmure

Galeri

Yemek

Tadı damaklarda kalan hamsili lezzetler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Hamsili Ekmek

Malzemeler:

1 bağ pazı

2 bağ taze soğan

1 bağ taze nane

1 kilo hamsi

8 su bardağı mısır unu

Tuz

Yapılışı: Hamsilerin kılçıklarını temizleyin. Pazı, taze soğan ve naneleri ince ince doğrayın. Doğradığınız malzemeleri mısır ununun üzerine boşaltın. Çok sıcak su ilave ederek hamsilerle diğer malzemeleri karıştıracak şekilde yoğurun. Hazırladığınız hamuru tepsiye koyarak fırında pişirin.
9203
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.