Mahmure

Galeri

Yemek

Tadı damaklarda kalan hamsili lezzetler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Hamsi Kuşu

Malzemeler:

2 hamsi

1 çorba kaşığı zeytinyağı

2 çorba kaşığı mısır unu

İç malzemesi:

1 orta boy domates

1 acı yeşil biber

10 dal maydanoz

Karabiber, kırmızı biber

Yapılışı: Hamsilerin kılçıklarını çıkarın. İç malzemelerini ince ince kıyıp karıştırın. Hazırladığınız iç harcını hamsilere doldurun. İki hamsiyi karınlarından birbirine mısır unuyla yapıştırın. Hamsileri mısır ununa bulayın. Hamsiler ayrılmayacak kadar birbirine yapıştıktan sonra zeytinyağında kızartın.
9209
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.