Mahmure

Galeri

Yemek

Sıra dışı patlıcanlı lezzetler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Parmesanlı patlıcan dilimleri Malzemeler 2 adet bostan patlıcan, soyulmamış 2 adet domates, ince küp küp kesilmiş Toz parmesan Taze nane, ince dilimlenmiş 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı: Patlıcanları uzunlamasına kesin. Patlıcan dilimlerine fırçayla zeytinyağı sürün ve kızgın tavada veya ızgarada kızartın. Kızarttığınız patlıcanın üzerine domates ve kıyılmış naneyi serpiştirin. Toz parmesanla servis yapın.
69674
YORUMLAR

kuru patlıcan dolmasını sevmiyorum...........

asena 30.08.2010 11:29:54

dolma ya çok yağ komadımı o pirince göre çok ilgimi çekmedi kusura bakmayın

munevversoydemir 27.06.2010 19:46:13
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.