Mahmure

Galeri

Yemek

Serinleten Ramazan hoşafları

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
KURU ÜZÜM HOŞAFI

Malzemeler:

250 gr kuru üzüm, 2 su bardağı şeker, 5-6 bardak su.

Yapılışı:

Kuru üzümlerin saplarını ayıkladıktan sonra iyice yıkayın. Üzümleri bir tencereye koyarak üzerine 5-6 bardak su ilave edin. Kuru üzümler hafif yumuşayıncaya kadar pişirin. İki su bardağı şekeri tencereye ilave ettikten sonra bir iki taşım daha kaynatıp, ateşten alın. Soğuk olarak servis yapın.
14795
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.