Mahmure

Galeri

Yemek

Sağlık ve lezzetin buluştuğu kepekli tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kepekli kabak böreği

Malzemeler:

500 gr kabak 1 çay bardağı kepek unu 1 su bardağı lor peyniri Yarım demet ince kıyılmış dereotu 1 çırpılmış yumurta 1 çay kaşığı kırmızıbiber 1 çay kaşığı tuz.

Hazırlanışı:

Kabakları temizleyip rendeleyin. Bir süzgece alıp suyunu süzün. Kepek unu, lor peyniri, dereotu, yumurta, tuz ve kırmızıbiberi rendelenmiş kabaklara ilave edip karıştırın. Hazırladığınız kabaklı karışımı bir fırın tepsisine yayın. 200 derece ısıtılmış fırında üstü pembeleşinceye kadar 20-25 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
22682
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.