Mahmure

Galeri

Yemek

Ramazana özel etli tarifler

Güncellenme tarihi: 31.10.2016
Tavuk etli ve kabaklı sandviç

Malzemeler:

Yarım baget ekmek, 50 gr tavuk göğüs eti, yarım kabak, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı mayonez, 1/4 demet dereotu, tuz, kırmızı pul biber

Hazırlanışı:

Tavuk etli ve kabaklı sandviç: Pratik sandviç tarifleri arasında özel bir yere sahip. Tavuk göğüs etini kuşbaşı doğrayın ve bir tavada zeytinyağı ile soteleyin. Kabağı ince doğrayın ve tavuğa ilave edip soteleyin. Ocağın altını kapatın. Dereotunu ince kıyın. Tüm malzemeyi bir kapta mayonezle birlikte karıştırın. Tuz ve pul biberle tatlandırın. Baget ekmeğin içini çıkarıp harcı doldurun ve servis yapın.
3/3
22626
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.