Mahmure

Galeri

Yemek

Pırasa ile yapabileceğiniz enfes tarifler!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Pırasalı Milföy Böreği

Malzemeler:

1 Paket margarin (hamur işi tercih edilir) 1 Demet pırasa 10 Adet milföy hamuru 2 Dilim ekmek içi

Hazırlanışı:

Pırasaları salata malzemesi gibi doğrayın. Yarım çay bardağı yağda biraz tuz atarak kavurun.Yağını süzün ve soğumaya bırakın. Pırasanın içine nane, 2 dilim ekmek içi ufalayın ve az tuz ekleyin. Karışımı milföy hamurlarının ortasına bir tatlı kaşığı kadar koyup üçgen olacak şekilde kapatın. Pişirme kağıdının üzerine yerleştirin. Üzerine yoğurt+yağ karışımı sürün, çörekotu serpin ve 180 derece ısıtılmış fırında ortalama 25-30 dk pişirin.
161698
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.