Galeri

Mide dostu tatlar: Muhallebi ve sütlaç

Güncellenme tarihi:
Su muhallebisi (6 kişilik)

Malzemeler:

2 çorba kaşığı nişasta

2 çorba kaşığı un

Bir buçuk kg süt

Gülsuyu

Pudra şekeri

Hazırlanışı: Nişasta ve unu tencerede iyice karıştırın. Sütü azar azar ilave edip, karıştırın ve malzemeyi iyice birbirine yedirin. Tencereyi ocağa oturtun. Muhallebi kıvamına gelene dek, arada bir karıştırarak pişirin, istediğiniz şekildeki kaba döküp, soğumaya bırakın. Ters çevirerek servis tabağına alın. Üzerine gülsuyunu dökün. Pudra şekeri serperek servis yapın
Yayın tarihi: 30.03.2010
18485
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.