Mahmure

Galeri

Yemek

Meyvelerin tadı adına...

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Balsamikte çilek (8-10 kişilik)

Malzemeler:

20 adet olgun çilek, yıkanmış, kurulanmış

1/2 çay bardağı balsamik sirke

250 gr dark çikolata

40 gr tereyağı

Hazırlanışı: Çikolatayı tereyağıyla benmari usulü eritin ve ılıtın. Kurulanmış çilekleri önce balsamik sirkeye sonra da çikolata sosuna batırırı ve kuruması için ızgara tel üzerine dizin. Hepsini buladıktan sonra buzdolabına koyun. Hemen tüketecekseniz, buzlukta 10 dk kadar tutun ve sonra servis yapın.
13667
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.