Mahmure

Galeri

Yemek

Mevsim balığı palamutla leziz tarifler

Palamut pilaki

Malzemeler:

1 iri palamut balığı, 2 orta boy soğan, 2 iri domates, 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 demet maydanoz

Hazırlanışı:

Palamutu temizleyin. Kılçık kemiği arasındaki kahverengi kısımları bıçak ucuyla kazıyın. Bol suyla yıkayın, dilimleyin. Çelik tencereye dizin. Kabukları soyulmuş limonu, soğanı ve domatesi halka halka kesin. Bunları balıkların üzerine yerleştirin. Tuzunu ve zeytinyağını ve maydanozu ilave edin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin.
21814
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.