Mahmure

Galeri

Yemek

Mevsim balığı palamutla leziz tarifler

Kiremitte palamut

Malzemeler:

1 adet palamut, 3-4 adet yeşil sivribiber, 1 baş soğan, 2 adet domates, 1 çay fincanı zeytinyağı, 1 adet limon, tuz, karabiber.

Hazırlanışı:

Balığı ayıklayıp yıkadıktan sonra tuzlayıp yarım saat kadar bekletin. Fazla büyük değilse bütün olarak ya da dilimleyerek yıkanmış yeşil sivribiber, halka halka doğranmış soğan ve kabukları soyularak enine yuvarlak dilimlenmiş domateslerle birlikte yağlanmış kiremide döşeyin. Üzerine hafifçe tuz serpip fırında pişirin. Üzerine zeytinyağı-limon suyu karışımı gezdirerek servis yapın.
21811
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.