Mahmure

Galeri

Yemek

Mardin mutfağından lezzetler

Güncellenme tarihi: 31.10.2016
DOBO

150 gr kuzu but (yaprak açılır)
10 gr sarmısak
10 gr badem
Kuyruk yağı (yaprak açılır)

Hazırlanışı:
Kuzu but yaprak şekline getirilerek, içerisine sarımsak ve badem gizlenir. Kuyruk yağına sarılarak, porsiyonlar halinde alüminyum folyo yardımıyla, tencerede buğulanarak pişirilir. Maydanoz ile süslenerek servise sunulur.
47462
YORUMLAR

bir mardinli olrak hiç beğenmedim bizim mutfağıız çok zengin bunlar da ne ki

berna yıldızoğlu 15.11.2009 03:48:18
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.