Galeri

Mardin mutfağından lezzetler

Güncellenme tarihi:
DOBO

150 gr kuzu but (yaprak açılır)
10 gr sarmısak
10 gr badem
Kuyruk yağı (yaprak açılır)

Hazırlanışı:
Kuzu but yaprak şekline getirilerek, içerisine sarımsak ve badem gizlenir. Kuyruk yağına sarılarak, porsiyonlar halinde alüminyum folyo yardımıyla, tencerede buğulanarak pişirilir. Maydanoz ile süslenerek servise sunulur.
Yayın tarihi: 16.11.2009
48470
YORUMLAR

bir mardinli olrak hiç beğenmedim bizim mutfağıız çok zengin bunlar da ne ki

berna yıldızoğlu 15.11.2009 03:48:18
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.