Mahmure

Galeri

Yemek

Lezzetli Meze Tarifleri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kaşarlı Mantar

Malzemeler: (4 kişilik)

500 gram mantar 250 gram kaşar peyniri 1 limon

Hazırlanışı:

Yıkadığınız mantarları 10-15 dakika limonlu suda bekletin. Saplarını koparın. Her mantarın içine küp şeklinde kesilmiş kaşar peynirini yerleştirin. Yağsız kızartma şartlarına uygun olarak hazırlanmış çelik tavaya mantarları dizin. Kapağı kapatın ve en kısık (yarımdan da az) alevde 15 dakika pişirin. Kaşarlı mantar sıcak servis yapılır.
670437
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.