Mahmure

Galeri

Yemek

Lahana ile farklı lezzetler deneyin!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Milföy tasında lahana

Malzemeler:

1 su bardağı kavrulmuş kıyma, 8 adet milföy hamuru, 1 adet yumurtanın beyazı, 1 adet küçük boy lahana, 2 adet kuru soğan, 1 su bardağı ceviz içi, 1 yemek kaşığı margarin, karabiber, tuz.

Hazırlanışı:

4 adet milföyü yan yana dizin, diğer 4 milföyü üstüne koyun. Un serpip, merdane yardımıyla açın. Yağlanmış cam fırın kabına yerleştirin. Kenarlarından sarkan kısımları içe doğru düzeltip, yumurta beyazı sürün. Buzdolabında bekletin. Tavada margarini eritin, zar şeklinde doğranmış kuru soğan, kıyma, karabiber ve tuz atıp karıştırın. İnce doğradığınız lahana yapraklarını ilave edin. Su koymadan kısık ateşte 15 dakika pişirin. Ceviz içi ilave edip, ocağı kapatın. Milföy hamurunun içine hazırladığınız karışımı koyun. 175 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Sarımsaklı yoğurtla servis yapabilirsiniz.
25431
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.