Mahmure

Galeri

Yemek

Kışın en leziz turşu tarifleri

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Pancar turşusu

Malzemeler:

1 kg kırmızı pancar, 2 diş sarımsak, 1 su bardağı sirke, 1 su bardağı su, 1/2 çorba kaşığı tuz.

Hazırlanışı:

Pancarları yıkayıp, çok yumuşak olmayacak şekilde haşlayın. Pancarları soyarak yuvarlak şekilde dilimleyip, bir kavanoza koyun. Tuzla dövülmüş sarımsağa sirke ve su koyup karıştırın. Pancarın üzerine döküp, kavanozu sağa sola çalkalayın, kapağını kapatın.Turşunuz bir günde hazır olur.
128515
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.